Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Öbo

Såsom en öbo
Fri från fastlandet
Vaktar jag
min fyr

Då och då
passerar kryssningsfartygen
min hamn

Kanske,ibland
besökare lyckas landa
invid bryggan

Som en öbo
lever jag på fastlandet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-23 13:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Tänker på "Pappan och havet".
Jag är dessutom fascinerad av fyrar.

En öbo på fastlandet är en lysande metafor!
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP