Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får finnas en gräns



Att rasa ihop nångång
Det är bra

Bli hjälpt
att komma dit
Det är bra

Att bli hjälpt ner till botten
till mörka avgrunden
Så fruktansvärt




Övriga genrer av innakarin
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-23 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin