Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaustrofobi

universums oändlighet

spelar väldigt liten roll

i en brinnande verklighet

utan nödutgång

















Fri vers av Cissmoll
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-24 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
How to cope, eh? Well, say that to the pyromaniacs, cleptomaniacs, etc.
You don't know first thing about claustrophobia, buster.
2018-06-24

  Fulbergarn
Kärnfullt och mitt i prick, bra skriftat
2018-06-24

  Stay Golden
I guess we must all learn how to cope
2018-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll