Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utblick genom dagens fönster


tittut genom glaset i natt
upphängd på en krok
stjärnan glimmar så matt
öppnar kunskapens bok

stretar med skeppets last
sprider korallröda hyacinter
över bord och mast
så väl det behövs då själen är vinter

frågan är vad som svårast att se
hus som rivs ned i hela kvarter
eller skuggor som kryper utan att kunna le


VAD HÄNDER INOM ALL MEDIA?

pressens opinionsnämnd har granskat
#metoorelaterade publiceringar i svenska
medier - svar tio av publiceringarna
bryter mot god publicistisk sed

man borde fokuserat på sak inte på person
varför enskild kan "tillfogas oförsvarlig skada"

fyra fall har anmälts eftersom anmälarna
namngivits


Varför frossar folk på andras olycka
skandaler säljer ju lösnummer :(




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-25 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP