Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgebild

Jag kan aldrig släppa bilden, 
den finns fast på min näthinna. 

Du satt på vägen. 
Bredvid låg hon där orörlig. 
I ett oaktsamt ögonblick 
hade hon blivit ett trafikens offer. 

Kanske trodde du hon skulle vakna, 
så ni kunde fortsätta tillsammans ... 

Du lilla sädesärla, 
hur har det gått för dig, 
sörjer du än? 

Hur har det gått för era barn? 

Du fick ju ett mycket styvare arbete, 
när du ensam fick pendla efter mat. 

Varför ska ni sädesärlor tvunget uppehålla er på vägen?



 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-26 19:06



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag kan förstå känslan när man är djurvän så är man. Det är det perspektivet jag läser din text.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP