Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i April i väntrummet till psykakuten men kompletterat idag. Önskar den var bättre men lägger upp den ialf.. inte så poetisk men det är vad jag kände då och känslor är tydligen äkta säger dem :)


väntan på livet

surret från ventilationen
lampor som ständigt tänds och släcks
fotsteg som vandrar förbi
någon hostar

väntan..
den där långa väntan
vad gör jag här ens
hör inte hemma här
hör inte hemma i lägenheten heller

ensamheten klär mig ej
men inte heller livet klär mig

tinnitusen ljuder irriterande
tröttheten tränger sig på
om jag bara kunde gå ut härifrån
inte se tillbaka
gå ut och försvinna

vart skulle jag ta vägen?




Fri vers (Fri form) av subtitulo
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 20:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
usch korridorens glänsande otillräcklighet vården är sjukare
än patienterna.

hoppas du får många som läser !
kännbart gestaltat

2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

subtitulo
subtitulo