Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar ett liv

Likt våren kan den liknas
Din barndom så kort
Med dofter av framtid
löften och hopp
Men än dock du längtar
Efter sommarens magi
Du vill inget hellre
än att få växa opp.
Så en dag
ganska tidigt ändå
Barfota i regnet
kan du äntligen gå.
Men snart är den över
En sommar ett liv
Och hösten är kommen
Din ålderdoms tid.
prakten är oändlig
Du ser allt så klart
Men löven de faller
trädet blir bart
Du har inte längtat
Du har inget val
När det till dans bjuds upp
i kung Bores sal.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP