Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag minns

Alla skratten sa han
det är vad jag minns
och dem som höll sitt ord
När jag gjorde något fint för andra
och alla dem som visade mod.
Vad jag minns är det jag kände
om så det var glädje eller gråt
En plats jag har i hjärtat
för de som sa förlåt.
Jag glömmer aldrig ögonen
hos någon som mig hjälpt
fast namnen jag har tappat
någon gång för längesen.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP