Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spegel,spegel

Vad händer?
Vem ser mig?
Är döden här?
Är livet ens här?

Snart ska episoden vara över
Snart öppnas en dörr
och snabbt som anden i flaskan
försvinner barnet in i sig själv igen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-27 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP