Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjällbo

Andra barn leker på min gård

Ungar av samma sort

Som jag

De skapar sin egen historia

Har sitt eget sommarlov.

Rutschkanan är borttagen.

Fritidsgården är annorlunda

”BP-macken” för alltid borta.

”Och jag, Jag ville ju bara komma hem ett tag”

Känna känslan

Men mamma och pappa är inte där.

Mina kamrater är inte där.

Gemenskapen bland betonghusen tillhör några andra.

De som tillkommit på senare år.

En annan era.

Jag är välkommen men ändå inte.

Banden tunnas ut.

Hågkomsterna bleknar.

Jag bleknar.

Tystnar.

I skymundan.






Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-28 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP