Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar som föddes gamla

Ibland möter du ett barn
med ändlöst djup i sin blick
själar som föddes gamla
med en visdom ni aldrig fick
Barn som utan ord
lägger plåster på allt ont
dämpar all din rädsla
skänker välbehövligt mod
Så ta en stund
böj dig för de små
jag tror då
du lättare genom livet går.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP