Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flagnande tapeter

Vackra tapeter
satta med varsam hand
flagnar från väggen
De fick lämna sitt land.
En gång var det vi
nu är det dem
Som aldrig mer
kommer hitta hem.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-28 21:42



Bookmark and Share


  Stay Golden
Life is one big road to make it home
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP