Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand när vi går genom byn

Jag ska låta mina ögon få fäste
i blicken din när du fladdrar förbi
Du är mitt vackraste allt
fast kanske jag det missar
i vardagen vi lever uti.
Jag ska hålla dina sorger varsamt
lyfta din glädje högt emot skyn
Inte mycket jag begär tillbaka
håll min hand när vi går genom byn.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 00:27



Bookmark and Share


  Stay Golden
KAwaii, närt' och kärt <3
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP