Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga barn

Hjärtan som samlar
på trasiga barn
finner stundom ingen tröst
Först när någon av dem lagats
känns en lättnad i ditt bröst.
Men om du ett endaste av dem tappar
de följer dig livet ut.
Hela levandet kommer tanken
kunde det fått ett lyckligt slut.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-29 07:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark och ödmjukt för detta med trasiga barn, att läka och hela sår och skavanker! Bokmärker för kommande behov!
2018-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt tänkt och skrivet!
2018-06-29

    ej medlem längre
Fin kontrast mellan vers och innehåll; versens till synes enkelhet med innehållets tyngd och svärta. Men det ger en hoppfull känsla på något sätt, som jag tycker om. Får lite Ferlin-vibbar av det hela, vilket är bra gjort. :-)
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP