Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan ut

Det finns en känsla i mitt bröst
Jag hittar inte orden.
Det är en tyngd som pressar ut
fast enligt fysiken
den inte borde.
Hjärtat sväller säger dikten
men orden känns inte rätt
Mer en kraft med viljan
att vända mig ut och in rätt och slätt.
Den dag jag släpper taget
och vänder insidan ut
jag hoppas det ej är fördömt
Så att jag skrämmer slaget
på dem som vårdat utsidan ömt




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-01 22:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är som stilla benägen, föra ord likt sägen, om mun efter matsäck, rätta in sig på däck, vara matros efter rätt segel, spana in sig i ordens degel...
2018-07-05

    ej medlem längre
Fint!
2018-07-03

  SatansSon VIP
real good.
2018-07-02

  Stay Golden
Så går livet, fint skrivet.
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP