Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig

 

 

varje gång du andas

andas jag din luft

varje gång du talar

talar du i mig

 

varje gång du viskar ömma ord

slår mitt hjärta dubbla slag

varje gång du kysser mig

får jag som en feber inom mig

 

varje gång du älskar mig

vill jag bara ha mer

varje gång är kärleks sång

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-01 17:46



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
SÅ SKÖNT
2018-07-02

  Fulbergarn
precis,
som en sång text
2018-07-02

  Cikoria Blå VIP
Som en sång.
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP