Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Totalt jävla mörker!


Hjärta - smärta - svärta

 

Omfamnad av rödkletig vätska,

som Dåren basunerar ut som "romantik"!

Kärlekens giriga kronofogde

vänder hennes hjärta utochin,

och inkasserar dess bultande klaffar.

 

Staten omvandlar köttet till aska,

och hon ler åt sin förlösande förlust.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-01 22:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Svart som natten! Kärleken är en svårhanterlig historia. Ofta gör den djävligt ont.
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP