Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildfuxen

Mr Tvålfager
muskulös
och mager
samvetslös
med rutmönster
på sin mage
ses genom
sitt fönster
till allmän
beskådan
för att lindra
den allmänna
klådan
han kan känna
i byxan
vill numera
exponera
stridsyxan
helt kort
i full glans
passa på
just då
att se bort
nån annan stans

han är inget djur
han har ingen svans

frågan är:
är han giftasvuxen
inte en chans
inte mer än vildfuxen
han är bara en plåga
saknar förmåga
till relationsbalans

han har inget stopp
förtärs av sin egen låga
fast i sitt eget garn
som om inget annat fanns
hans själ är ett barn
men hans kropp
är en mans




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-02 01:51



Bookmark and Share


  Stay Golden
Golden ^¨
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren