Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4/7 -18


Tanka i torrtid

Törstande natur; 
sommaren nyss i startgrop

- höstlik lövfällning 

morgondagg rena lyckan 
i brist på himmelskt ösregn





Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-04 13:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är inte många droppar vi fått...längtar verkligen efter en rejäl rotblöta...
2018-07-07

  Gunnel Eriksson VIP
Vi får ta en regndans om det
nu hjälper. Bra tanka.
2018-07-05

  ULJO
Våren kom tidigt, sommaren kom tidgit och hösten är redan här. Det känns så
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP