Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min polare är gammal

Han hade flyttat ut för trettio år sen. Han tog med sig en kommentar från en kvinna om att ha tvingat henne att slicka sina bröst. Han tog det inte så allvarligt. \" sug mig här i bussen slyna! \" etc etc...
han begav sig till en sunkig liten slätt i Uruguay där han fixade ihop ett par hönor och ett par kaniner. Vi pratade ganska ofta och jag kan inte påstå att han mådde bra, men däremot gillade han hönorna..kraftigt...
snuskig snubbe. Runkade på hönorna när de sov och försökte övertala mig om hans bevisade faktum: \"En höna som känt behandlingen av den mänskliga onanisten ger dig ägg när du hungrar i öknen\".
Han har inte hört av sig på länge..
Ibland skickar han mig tomma brev.




Övriga genrer av fritz
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-06-10 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz