Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sill. Maria och tomatsås.

Att jag blivit fuktig va inte så konstigt.
den jäveln tryckte ner mig i en tunna varje natt. Jag fick plats som en sill i en glasburk(det är ofrivilligt) och jag jag luktade skit.
Så. Mitt i sillperioden skulle jag bjuda Maria på kväll med mat och sprit..
Han hade gett mig några slängar och om jag sa något va jag död o s v ..
den grisen..
Vi åt pasta med en fin liten tomatsås med musslor som såg fina ut. En flaska vin. Maria började snacka skit efter två glas. Varför luktade jag konstgt, varför är mitt öga rött, varför dricker jag vinet genom tänderna som saknas, varför luktar jag sill...
Ett glas en fråga.
Vi höll på ett tag.
Jag sov i min tunna.
Varför alla frågor?
Jag är trött på Maria och jag tror hon ljuger om musslorna...




Övriga genrer av fritz
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-06-10 07:44



Bookmark and Share


  Nanna X
ful och enkel, skön och avslappnad stil!
2009-09-23

    Arctic Broken
Underbart!
Humor och musslor. Kan det bli bättre?
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

fritz