Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte gossen som har skrivit dikten som medverkar i den samma... eller hur var det nu igen?


Med tåget som Amour

 

 

 

du står på andra sidan rälsen

och smälter mig med din smaragdblick

jag lirkar fram en sjavig komplimang

pionröd i ett pojkansikte som aldrig kyssts

 

 

du håller fram din nätta hand

lurar vardagen på dess enahanda våld

jag försöker att nå den med den eldstad

du tänt i mitt oanvända pojkhjärta

 

 

du ler som en oskuldsfull satyr

sätter foten på rälsen, ber mig att stiga fram

när kraschen så når oss, får en liderlig förälskelse

bo i evighet, hos en pojke som aldrig upplevt kärlek  

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-05 14:29



Bookmark and Share


  Katinka VIP
En tågkrasch rakt in i hjärtat.
2018-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
En berörande dikt med äkthetsbevis, från sorgens och svärtans egna poet.
2018-07-05

  Viksten
Starkt berörande text
från en äkthetens poet
2018-07-05

    Sefarge VIP
Att bli känslosamt träffad
av tyngden från en dikt
Skicklig skaldkonst!
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP