Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu



Kom nu
jag väntar på dig här
kom nu
tre vackra ord sen är vi där
kom nu
jag vet vi väntar på nått stort
kom nu
finns ingenting vi redan gjort

var så längesen jag sa förlåt
trodde aldrig att jag hade en chans/så det betyder inget alls
jag fick för mig att det var så svårt
men det var det inte alls

REF

jag hittade fläckar på din karta
som någon måste fylla i
jag vill bara ha dig tillbaka
vill inte vinna något krig

STICK (Am/C/G)

REF

du lärde mig hur det kan vara
hur vackert livet faktiskt är
du behöver behöver inte svara
du behöver bara följa med




Fri vers (Fri form) av sågverksdöden
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden