Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora kärleken



Jag satsade allt och fick slut på chanser
hur är det med han?
han verkar rätt så loj

Han lever ett liv nästan utan kanter
hur är det med han?
han verkar vara stum

Oo den stora kärleken
en fågel i flykten
en krusning på sjön

Oo den stora kärleken
en stjärna i natten
vår allra första dröm

Jag kastade allt och fick slut på chanser
hur är det med han?
han som sa att allt var lungt

Han lever ett liv nästan utan kanter
hur är det med han?
hans huvud verkar tungt

Ooo den stora kärleken
once in a lifetime
en på miljonen

Oo den stora kärleken
kan korsa Atlanter
kan finnas i sjön

Hon testade allt, nästan allt som fanns där
hur är det med na?
der kunde man väl aldrig tro

Hon tappade allt på ett slitet dansgolv
med basen i bröstet
och händerna mot gud

Oo den stora kärleken
ett segel i stormen
en opålitlig vän

Oo den stora kärleken
kan lova så mycket
kan hålla så tunt

Oo den stora kärleken
en maskros i vinden
en trygg och trogen vän

Oo den stora kärleken
en trött gammal farbror
som inte hittar hem

Oo den stora kärleken
inger varar för evigt
inte ens den

Oo den stora kärleken
två svanar i viken
tillsammans tills de dör







Fri vers av sågverksdöden
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-08-25 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden