Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri översättning av Willie Nelson


Om du inte hade ramlat


Om du inte hade ramlat
hade jag väl aldrig fått dig
ängel från en annan värld

Jag höll bara om dig
du stannade ett tag
och lärde mig
vad kärlek var

Så flyger du iväg
lika fort som du kom
har fallit för så många - men aldrig älskat nån

En sak tar du med dig
nått från denna jord
en sak har jag lämnat
innan du for

Den som aldrig fått nått
saknar ingenting
håller inte om dig längre
en gång var du min

Om du inte hade ramlat
hade jag väl aldrig fått dig
ängel från en annan värld









Fri vers av sågverksdöden
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-09 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden