Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondag


Tunga dar
blå blå himmel runt hörnet

Morgondag
vem vet vad som väntar vid krönet?

Många stigar att gå
många vägar att vandra

En och en kan bli två
så länge vi har varandra

Tunga dar
uppspolad på stranden

Släppte jag tag
om sanden jag hållt hårt i handen

Många stigar att gå
många vägar att vandra

Var för sig kan bli två
så länge vi har varandra

Allt som blev kvar
små guldkorn som glittrar i sanden

Allt som vi har
en dröm och två tomma händer

Morgondag
vem vet ingen vet vad som händer

En vacker dag
två svalor som flyger tillsammans

Många stigar att gå
många vägar att vandra

Var för sig kan bli två
så länge vi har varandra

Uppfylld av
solen som vandrar inom oss

Natt och dag
ljusare tider framför oss

Morgondag
en dröm som vi drömmer tillsammans

Morgondag
ljusare tider framför oss

Morgondag
blå blå skyar framför oss




Fri vers av sågverksdöden
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-08 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden