Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du äger är ett lån



Finns så många som liknar dig
jag vet inte varför
det bara är så

Och du kallar dig min vän
fast det var år sen
som du var här

Jag fyller snart trettio
vad hände med dig?
vad hände med mig?
Du hade nog rätt i
jag ångrade mig
ett ja var ett nej

Vill inte ha en andra chans
jag vill inte veta
vad som kunde ha varit mitt
vi står kvar på en andra plats
men det finns nått att dela
även om man är sist

Jag fyller snart trettio
vad hände med dig?
vad hände med mig?
Du hade nog rätt i
jag ångrade mig
ett ja var ett nej

kommer du ihåg?
kom du därifrån?
kommer du ihåg?
Att allt du äger är ett lån

Jag var en fånge på rymmen
på andra sidan muren
träffade jag dig
Det var nått i dina ögon
jag vet inte varför
men du såg igenom mig

kommer du ihåg?
kom du därifrån?
kommer du ihåg?
Att allt du äger är ett lån
















Fri vers (Fri form) av sågverksdöden
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden