Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhallon

Hallon.
Vildhallon.
På min tomt.
På min vilda tomt.

Där finns också björnbär.
Vilda.
Vita vinbär. Självsådda.
Svarta vinbär. Planterade av oss.

Vilda nässlor, blåbär, en och annan kantarell då rätt tid infaller.

Hallon, vildhallon, är gott.
Fick bli en handfull innan huvet landade på kudden.
Godmorgon och sov så gott!




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-06 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB