Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuld

storasyster du förstår
att de kommer väga oss på våg
de kommer fråga kommer vi ihåg
om det var hit vi ville?
var det
kanske därför du gillade mammas kille
när vi andra sov?
vad hade du på dig, drack du bara fanta
gav han dig några spännande
intressanta
presenter
en sak i sänder
ett lår i taget
det är ett tecken på svaghet
och varför sa du inte ifrån
var det så att du kanske såg
att mammas kille, en sån trevlig man
tyckte om dig och ingen annan
för han kysste dig på pannan
mamma på munnen men med ögonen på dig
och när man är femton är
ögon en kyss i sig
och

han
kände
inte
någon

skuld

för den är din
inte hans
de sa att det var
ingen annans för det var på din panna
dina lår dina läppar min hornhinna
för han stängde inte dörren innan
ditt blev hans och du blev han
men storasyster han är bara en man
du är jupiter du är ett lejon
vi är solen som väcker dig varje morgon
du är din och vi är dina
systrar som ser
att du var sexton
och att han kan inte se dig mer
när vi tagit hans ögon
när hans kyssar drunknar i sol och vind för
man ser inte jupiter när man är blind
kom så torkar vi din kind
och

vi
känner
inte
någon

skuld




Fri vers (Fri form) av mollymakenna
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 17:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Ett aktuellt ämne väl beskrivet, begrundansvärd text !
2019-01-14

  SatansSon VIP
bravo.
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mollymakenna
mollymakenna