Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man inte vet om man finns eller räcker till


smithereens

spread thin, passed around
in a spin I never found
a comfort that stays
when night lasts for days.
and the sky—I don't know her,
just like I, loses colour.
our edges are frayed;
hung, dimly portrayed,
in your parlour.




Fri vers (Fri form) av mollymakenna
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-31 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollymakenna
mollymakenna