Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammalt från nån annan gång det gjorde ont.


tryck på play

när jag fick samma samtal
samma ton annan stämma
när det var pappa som var borta
och jag skulle veta
varför han inte var hemma
om jag visste var han fanns
var han kunde tänkas
gömma sig nånstans
och jag tänkte kanske sa att
jag är ledsen men
det kan jag inte veta
för min pappa heter nåt annat
tre sockerbitar i hans kaffe men
ingen kopp åt mig
tro mig jag har letat

det är aldrig som på film
som mio min mio
(som jag aldrig såg för hemma hos mig
fick man vara uppe
långt efter tio
har man ingen barnvakt
vaktar man sig själv
fyra fem tjugo nätter
vhs-skåpet är öppet
världens längsta
ensammaste
helg)
ja om det är som på film
tryck på play
pappa är nog också död
välkommen hem till mig




Fri vers (Fri form) av mollymakenna
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-11-02 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollymakenna
mollymakenna