Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har redan den svenska versionen av den här uppladdad men jag har börjat tycka mer om den på engelska. den enda dikten jag menat.


beast

one day i will lead my army
grow antlers to be ready
dreading the dusk but longing for dawn
you no longer look like my god
and i recall, in my fever drawl
that i bled through my armour
that my ship was never safe in your harbour
it bore your name
every plank a new shame
but
a heart and a fist tend to look the same
when you learned to just behave
shapeshift on demand
feed from the wrong hand
sell your land
to the highest bidder, never reconsider
but
i have fangs now, my love
they're not like yours, not laced with poison
but instead when i bite down
i have reason
and when i awake you will know
i am a beast and you cannot harm me

proudly
i will lead my army




Fri vers av mollymakenna
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-30 23:40



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Snygga formuleringar... "i bled through my armour" - gillar den. Och "shapeshift on demand", coola ordkombos.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

mollymakenna
mollymakenna