Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även i ungdomen slösar vi bort hela våran ungdom


Även i ungdomen slösar man bort hela sin ungdom

Även i ungdomen
slösar man bort
så många fantastiska år
av sitt liv

på att hitta
det som är viktigt

och vad man verkligen
*~VILL~*

och vem man faktiskt
*~ÄR~*

och när man väl vet

då har man inte längre tiden

orken

viljan

passionen

inspirationen

äventyrslusten

framåtdriften

den stora känslan

och ungdomshungern

för att kunna göra

det ENDA FANTASTISKA

som man verkligen

trots allt V I L L

med sitt L I V


Även i ungdomen
slösar man bort
sina bästa år

en oersättlig del
av sitt dyrbara korta liv

för att hitta

det där STORA

som skulle ha varit

sin egen världsomskakande ungdomstid

Även i ungdomen
slösar man bort

HELA SIN UNGDOM

på att hitta fram

till det verkligt stora
Det som skulle ha varit

ens eget verkliga


~*~LIV~*~




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-01 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman