Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsommar





Gräset är halmgult
Blomstren slokar - allt utom

Maskrosens små blad



© Birgitta Englund Dimitrova juli 2018




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-06 20:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Maskrosorna har en förunderlig livskraft!

Här börjar björkarna bli gula av brist på regn.
2018-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Och gula löv faller från vissa träd.
Det är ett besynnerligt fenomen.
Kanske är det angripna av något.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord