Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personerna är påhittade.


Manipulation

 

 

 

ena stunden charmig och glad

i nästa vredgad och ilsk

med ord han går åstad

inte det minsta pilsk

 

du vet ej på vilket ben stå

tror att dig det är fel på

rädslan i dig väckes

han förhoppningar släcker

 

allt du gör bestämmer han

för det är han som är man

förvirrad, vilsen du är

vem är han som du har kär

 

en främling han blivit

han över gränsen klivit

styr med terror och tvång

du måste ta ett språng

 

till friheten utanför

innan du dör

samla krafter inför

det rätta du gör

 

du är ingens slav

du kan segla på öppet hav

känna vinden i ditt hår

låta läka dina sår

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 09:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Manipulativa personer är riktigt lömska!
2018-07-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
gott beslut
att hitta ut!
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP