Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Elden kan brinna i nästan 90 år
Åren försvinner som genom en dag
Till slut så blir du till aska
Som ingen kan se
Du finns där
Tittar på alla andra
Du kan inte prata, känna eller röra
Du kan bara titta på
Medans alla andras liv flyter förbi
I vissa liv tar elden tidigt slut
När du står där
Går alla andra genom dig
Det känns som en våg av levande eldflammor
När någons 100 levnadsår tar slut
Gör du valet för denna någon
Mellan himlen och helvetet
Dag efter dag slocknar all fler eldar och blir till aska
Efter att alla eldar har slocknat
Finns det bara två ljus kvar
Och det är himlen och helvetet
.... som sakta flyter ihop till ett




Fri vers av LostHope
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostHope