Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Försiktig

Luta dig inte mot mig
För jag faller
Snälla, fall inte med mig

Bråka inte med mig
För jag har mycket undangömd vrede
Snälla, gör mig inte arg

Svik mig inte
För jag har tillitsproblem
Snälla, krossa inte min tillit

Lämna mig inte
För utan dig så dör jag
Snälla, döda mig inte




Fri vers av LostHope
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-09 21:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng med många berörande inslag i varpen!
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

LostHope