Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Aldrig klar
med mig själv

Aldrig rentvådd
i mina egna ögon

Alltid någon
beredd att golva mig

Peka finger
Se där!
Ett misslyckande!

Faller tillbaka
Alltid




Fri vers av MajvorG
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-08 13:54



Bookmark and Share


  Stisse
Känner igen mig i din dikt. Fint formulerat "aldrig rentvådd i mina egna ögon". Så stränga vi är mot oss.
2018-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som jag tror att de flesta av oss känner igen sig i!

2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

MajvorG