Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tidlösa zonen

Jag kan inte mycket
jag ger ofta upp
ska jag möta dagen
måste jag göra en kupp

Jag ser ut genom fönstret
mitt synfält betraktar
de vandrande själar
som jag alltjämt föraktar

Ett år är som en månad
en dag som en timme
jag står i min morgonrock
morgonen är blott ett minne




Bunden vers (Rim) av Ollebull
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-08 21:38



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
En viktig betraktelse!
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull