Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, se mig

Om någon ändå kunde förstå den smärta jag känner
Se mitt riktiga jag
Förstå det jag försöker säga även när jag är tyst
Att se hur jag kämpar för att hålla huvudet vid ytan för andras skull
Kunna se förbi alla mina murar och hjälpa mig att hitta mig själv

Hjälp mig innan tiden runnit ut
Om tiden skulle rinna ut
Kommer ni att se alla de spår av rop på hjälp jag strött ut
Det krävs alltid en väckarklocka
Oftast väcks folk när det är för sent

Snälla... se mig




Fri vers av LostHope
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-08 23:05



Bookmark and Share


  Stay Golden
Soldier on, the night is long, but it's just a night.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

LostHope