Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en blomma

Som en blomma skrumpnar jag
Och blir till frö
Sänks ner i jorden
som för att dö

Men där i mullen i det mörka
Föds jag
Och gror och växer
 och skjuter skott

Är det ej vår lott
Att ej se hela skapelsen
Vi är delar av ett kretslopp
Vi är delar av ett underbart hopp




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-09 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP