Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockering

 

 

 

varför blocka andra

varför inte bara negligera

om du någon ej gillar

vi på samma jord vandra

vad hjälper att protestera

att du någon "grillar"

 

alla kan inte tycka lika

inte stöpta i samma form

åsikter går isär

en del är fattiga, somliga rika

alla lever inte efter samma norm

det är så det är

 

men blockar du för du trackad är

av någon annan på sajten

är det helt okey

när någon är till besvär

då får du ta fajten

och säga nej

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-10 12:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man har all rätt att välja att blockera en person som stjäl energi på ett negativt vis tycker jag. Inget konstigt med det.
2018-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst kan man bli ifrågasatt eller själv ifrågasätta andra. Men blockera kanske inte är nödvändigt. Man har ju ett val. Jag behöver inte läsa personers texter, som jag vet att jag inte gillar. Bara att ignorera dem.
2018-07-10

  Cikoria Blå VIP
Respekt är A och O.

Att bli blockerad tar jag nästan som
en komplimang, någon har läst och blivit påverkad...

2018-07-10

  Fulbergarn
precis, läste någonstans att intelligenta människor bara ignorerar istället för att ta menlösa strider. nåt att tänka på
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP