Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelmoral

"Störst av allt är kärleken"
tycker om denna fras
Men förstod aldrig riktigt
vad som menades
förrän allt gick i kras

Glömde bort vem som
är viktigast i mitt liv
började hata mig själv
intensivt

Alla förtjänar en chans,
gör om gör rätt,
en gång är ingen gång,
du är starkare än du tror,
bara prova ett nytt sätt

Lär dig dansa i regnet och
gör saft av citroner
Sånt säger jag till andra
För mig själv finns inga pardoner

Älskade, fina klyschor
Ni ska nu få en plats i mitt liv

Ska behandla mig själv
som jag gör andra
Förlåta mig mina brister
Med stolthet och glädje
min vingliga stig vandra















Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-14 04:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Galant förmedlat, excellent mening
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake