Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid stranden

till synes oberörd står den lilla

alen i strandkanten

spanande över tiden

havet leker med sina vågor fulla

av tånghärvor som

vaggas 

kanske uppskattar du rörelsen 

eller inte

väntar du på någon ?

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 11:06



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Så delikat liten dikt med stort innehåll och jag gillar skarpt den inkännande öppna frågan.
2018-07-18

  morgonstjärna VIP
fint
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP