Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem bodde i mitt badrum

det bor en amerikan 

i mitt badrum

med stora spröt och värdiga rörelser

stannar den eftertänksamt

vid mina fötter och säger

jag är silverfisk

invasiv art

plötsligt känns den hotfull

spröten vajar men

foten lämnar inga onödiga spår

efteråt sprejas med ättika i avloppet

det har hjälpt förr

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-09 12:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Befriande när man kan bli av med ovälkomna besökare i badrummet.
Skall lägga ditt tips på minnet om det är några som hittar hit.
2023-01-09

  Solstrale VIP
Tack för tips, och vips, silfverfisk tog där med att komma tillbaka en för stor risk. Nu förvandlad till gips!

Ja dessa silbersprötade uslingar!
2023-01-09

  alicja lappalainen VIP
de städar bara där . Har familjer, barm att försörja.
NÅGON GRÅTER. NÅGON SÖRJER.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP