Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring

om

jag ömsar skinn nu när

det gamla känns så  opassande trångt

varmt och vasst jag får inte luft

det nya växer inifrån och fjällen

är fortfarande mjuka

formbara som jag vill ha dem

 jag blir väl inte rädd        då

men sedan kanske

när luften fyller mina lungor

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-06-08 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP