Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tartar

 

 

 

 

Du ett vildbo understruken slät 

har händer här drar sträng lägger an

spänner hud liksom siktar gul

vind mot

din kind och där

träffar röd sen blå

står rätt i en andning surrar

havrebris som att brista

bakom örat din räv

över åkern ett don driver

kärran med folk till en ugn

bredbent om igen lägger an

liksom

siktar och släpper 

en pil 

träffar svart 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-15 17:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänker lite som Afrikas röda blomma. Hur som helst intressanta ordvändningar att fundera över.
2018-07-16

  Blomma-Stjärna VIP
spännande dikt -
strofen "kärran med folk till en ugn" får mig att associera till nazi-tiden - kanske en helt galen association i denna dikts sammanhang?
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo