Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Jag vill låta mig omslutas av mörker,
som i en trygg och fast omfamning.

Känna det ligga som en tyngd över min kropp,
ett behagligt tryck från alla sidor,
som osynliga armar runtom mig.

För evigt vill jag ligga så, stilla och trygg i dess famn.
Låta all min längtan bli bemött av det, gråta ut det onda mot dess axel.

Glömma av tomheten som konsumerar mig inifrån.




Fri vers av Miriamakovskij
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miriamakovskij
Miriamakovskij