Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Meditation

Det utblommade blåregnet
rasslar i spaljén
Lätta vindpustar
Enstaka moln seglar förbi
Katten lapar i sig vatten från den läckande
trädgårdsslangen
Fåglar som visslar, kvittrar, rent av smattrar
Skulle vilja lära mig deras namn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-15 20:51



Bookmark and Share


  Viksten
Behaglig
Jordnära poesi
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP