Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din inre kraft

Det finns en kraft inom Dig
En kraft så stark att den ej kan besegras
En kraft som skänker Dig en orubblig, bestående balans
och harmoni. Oberoende av yttre omständigheter
Dess frö är djup medkänsla
Att finna den är lycka




Fri vers av Kunzang
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-15 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang